Over Verhuisjongens

Over verhuisjongens

Wij laten u zien dat goed, veilig en vertrouwd verhuizen niet duur hoeft te zijn. Verhuisjongens heeft in de afgelopen jaren voor vele klanten bewezen niet alleen kwaliteit te leveren en profesioneel te zijn, maar ook scherp geprijsd en voordelig, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Verhuisjongens…betrouwbaar

Onze klanten kiezen niet alleen voor ons vanwege  scherpe prijzen, maar ook omdat we enkel met vakmensen werken, want we weten hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn. Na een gedegen voorbereiding geeft u op de grote dag ook uw gehele inventaris en/of uw dierbare spullen uit handen en wilt u erop kunnen vertrouwen dat alles veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Extra services

Verhuisjongens biedt meer dan alleen verhuisservice. U kunt ons ook inhuren voor het professioneel inpakken van uw spullen, we voeren overbodige spullen voor u af en kunnen zowel uw oude als uw nieuwe woning/kantoorpand grondig schoonmaken. Daarnaast bieden we u ook onze handymanservice aan, zodat u die kast niet zelf uit elkaar hoeft te halen, of die wasmachine niet zelf hoeft aan te sluiten. Laat ons het werk maar doen!

Gaat u binnenkort ook verhuizen? Vraag onze vrijblijvende offerte op

Ook verhuizen in het weekend zonder extra te betalen

voldoende transport middelen

Gratis inpak papier voor uw glaswerk

Gratis verhuisdozen service

6 per week dagen telefonisch bereikbaar

Vrijblijvend advies en offerte