Hoe werken wij

Hoe wij werken

Elk huis, kantoor en situatie is weer anders. U kunt daarom een afspraak maken met onze verhuisadviseur. Onze verhuisadviseur komt vrijblijvend bij u langs om te adviseren en de te verhuizen spullen op te nemen in de offerte.

U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen, maar tijdens ons bezoek kunnen we in onze prijsopgave alle specifieke kenmerken van uw situatie meenemen, zodat we van te voren en op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan. Ten slotte is het altijd fijn om te weten wie de spullen daadwerkelijk gaan verhuizen.

Verhuizen is een vak. Daarom werken we enkel met vak verhuizers die snel en efficiënt werken en, zeker niet onbelangrijk, betrouwbaar zijn. Onze vak verhuizers kunnen veel stress bij u wegnemen. Zo worden alle meubels ten alle tijden ingepakt met verhuisdekens en verpakt met seal, onze verhuizers hebben immers al vele situaties en omstandigheden ervaren. Uiteraard zijn wij als verhuisbedrijf ook goed verzekerd.

U krijgt altijd een kosteloos en gedegen advies om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk voor te bereiden en uit te laten voeren. Want hoe beter u bent voorbereid, des te goedkoper uw verhuizing uiteindelijk wordt! U wordt voorafgaande aan uw verhuizing optimaal door ons geïnformeerd en tijdens uw verhuizing begeleiden we u om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ruim voor de verhuisdatum bezorgen we gratis verhuisdozen die na de verhuizing ook weer kosteloos bij u worden opgehaald. Zo heeft u ruim de tijd om uw spullen ‘verhuisklaar’ te maken. Dit zorgt op de dag zelf voor extra efficiency.

Kortom: Wij hebben voor iedereen een passende manier die aansluit op uw wens.

Gaat u binnenkort ook verhuizen? Vraag onze vrijblijvende offerte op

Ook verhuizen in het weekend zonder extra te betalen

voldoende transport middelen

Gratis inpak papier voor uw glaswerk

Gratis verhuisdozen service

6 per week dagen telefonisch bereikbaar

Vrijblijvend advies en offerte